Μόνο για λίγες μέρες, MacBook Air -128GB με €999 και από 12 άτοκες δόσεις
up_icon
MacBook Air Mac

Μόνο για λίγες μέρες, MacBook Air -128GB με €999 και από 12 άτοκες δόσεις

16 Φεβρουαρίου 2017 Vasilis Ananiadis

Μόνο για λίγες μέρες, MacBook Air -128GB με €999 και από 12 άτοκες δόσεις

MacBook Air 128GB στα 999€

Η iSquare, επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο,, ανακοινώνει σήμερα ότι στα πλαίσια της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου πραγματοποιεί μια μεγάλη εκπτωτική προσφορά, προσφέροντας το δημοφιλή, φορητό υπολογιστή MacBook Air από 999€ και από 12 άτοκες δόσεις* μέσα από συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για 10 μέρες μόνο από σήμερα 16 έως το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, ο απόλυτα φορητός MacBook Air -128GB θα διατίθεται στην εκπληκτική λιανική τιμή των 999€ από 1169€ και το μοντέλο MacBook Air -256GB στην τιμή των 1269€ από 1519€ και από 12 άτοκες δόσεις*.

Ο MacBook Air είναι τόσο λεπτός και ελαφρύς που μπορείς να τον έχεις μαζί σου όπου πας, ενώ είναι τόσο ανθεκτικός και ισχυρός για να μπορείς να κάνεις τα πάντα όταν φτάσεις στον προορισμό σου. Με έως και 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας και τις εκπληκτικές δωρεάν εφαρμογές που διαθέτει γίνεται ο απαραίτητος και ακούραστος συνεργάτης που όλοι θέλουμε να έχουμε δίπλα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στα παρακάτω καταστήματα των συνεργαζόμενων Εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple στην Ελλάδα: iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, iSystem και You.gr και στην Κύπρο: iStorm, Public Electroline και MTN.

* ο αριθμός των άτοκων δόσεων μπορεί να διαφέρει ανά συνεργάτη

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.isquare.gr/999.

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon