Πρόγραμμα αντικατάστασης δίσκου σε MacBook Air

macbook_air_2013

Η Apple ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ανάκλησης συγκεκριμένων MacBook Air με δίσκο 64GB και 128GB που μπορεί να προκαλούσαν προβλήματα στους υπολογιστές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει MacBook Air που πουλήθηκαν μεταξύ τον Ιούνιο 2012 και τον Ιούνιο 2013.

Για να δείτε εάν ο υπολογιστής σας επηρεάζεται από αυτό το πρόβλημα ανοίξτε το Mac App Store, πηγαίνετε στο Updates και επιλέξτε το ‘MacBook Air Flash Storage Firmware Update 1.1’. Η αναβάθμιση αυτή θα ελέγξει εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει προβληματικό δίσκο και εάν αυτό συμβαίνει θα μεταφερθείτε σε αυτή τη σελίδα. Εάν όχι, τότε δεν έχετε κάποιο πρόβλημα.

Εάν ο δίσκος σας επηρεάζεται από αυτό το πρόβλημα μην προχωρήσετε σε κάποια αναβάθμιση συστήματος ή εφαρμογής. Συστήνεται, μάλιστα, να πραγματοποιήσετε άμεσα backup του δίσκου σας. Από εκεί και πέρα σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τον κοντινότερο αντιπρόσωπό σας, με τον οποίο και θα πρέπει να επικοινωνήσετε για να διευθετηθεί το πρόβλημα.

Το backup θα σας χρειαστεί όταν θα σας επιστραφεί ο υπολογιστής για να διατηρήσετε όλα σας τα δεδομένα. Η επισκευή είναι δωρεάν και δεν πρέπει να δεχτείτε οποιαδήποτε πληρωμή εάν σας ζητηθεί.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook