Σοβαρό πρόβλημα με το Wi-Fi εντοπίζεται στα νέα MacBook Air

MacBook Air

Σοβαρό θέμα με το Wi-Fi φαίνεται ότι έχουν τα καινούργια MacBook Air που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του WWDC 2013 καθώς ένας μεγάλος αριθμός χρηστών έχει εκφράσει παράπονα για χαμένες συνδέσεις, αδυναμία επανασύνδεσης κτλπ.

Η διαφορά των νέων MacBook Air σε σχέση με την προηγούμενη γενιά έγκειται στην υποστήριξη του προτύπου 802.11ac που προσφέρει σημαντικά γρηγορότερες ταχύτητες στο Internet. Κάποιο bug, ωστόσο, στο software των νέων MacBook Air, τα οποία «τρέχουν» μια ειδική έκδοση του Mountain Lion που δεν είναι διαθέσιμη στους υπολοίπους, αποτρέπει την αδιάκοπη παραμονή στο δίκτυο.

Φαίνεται ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην πλειοψηφία των χρηστών, όχι, όμως, σε αυτούς που χρησιμοποιούν τα προϊόντα AirPort Extreme και Time Capsule της εταιρείας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί η Apple για να επιλύσει το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ εάν είστε από αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα – τα νέα MacBook Air βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες διαθέσιμα στην ελληνική αγορά – το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι υπομονή.

[via ArsTechnica]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook