Πρόβλημα στην κάρτα γραφικών του 2011 MacBook Pro αναφέρουν χρήστες

MacBook Pro

Γέμισαν τα φόρουμ της Apple από χρήστες MacBook Pro που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την κάρτα γραφικών του υπολογιστή τους. Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες η οθόνη παρουσιάζει προβλήματα (γραμμές, παραμόρφωση χρωμάτων) που εμφανίζεται κυρίως μετά από έντονη χρήση, όπως για παράδειγμα παιχνίδια.

Επίσης, οι χρήστες αναφέρουν συχνές επανεκκινήσεις  με γκρι οθόνες χωρίς, ωστόσο, να μπορούν να επιλύσουν οριστικά το θέμα ούτε με επανεγκατάσταση του λειτουργικού.

Το θέμα φαίνεται να περιορίζεται στα μοντέλα του 2011 και σχετίζεται με την κάρτα γραφικών της AMD – AMD Radeon HD 6490M, AMD Radeon HD 6750M, AMD Radeon HD 6770M. Υπενθυμίζουμε ότι η Apple είχε ανακοινώσει τον περασμένο Αύγουστο πρόγραμμα αντικατάστασης για τη σειρά iMac του 2011 που είχαν παρουσιάσει παρόμοιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, και πάλι της AMD.

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση αλλά τα παράπονα των χρηστών αυξάνονται διαρκώς. Θα σας ενημερώσουμε, φυσικά, για οτιδήποτε νεότερο.

 [via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook