Νέα MacBook Pro τον Οκτώβριο με ειδικούς επεξεργαστές Haswell (;)

13_inch_Retina_MacBook_Pro

Οι China Times υποστηρίζουν ότι τα νέα MacBook Pro με επεξεργαστές Haswell της Intel θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο σύμφωνα με πηγές από τη γραμμή παραγωγής διατηρώντας τα ίδια επίπεδα τιμών.

Αναμένουμε ότι τα νέα Retina MacBook Pro θα διαθέτουν ελαφρώς λεπτότερο σχεδιασμό με καλύτερη κάμερα Facetime για τη βελτίωση των βιντεοκλήσεων στην υψηλή ανάλυσης οθόνη του υπολογιστή.

Μάλιστα, δημοσίευμα του SemiAccurate αναφέρει ότι οι υπολογιστές αυτοί θα διαθέτουν ειδικές εκδόσεις των επεξεργαστών Haswell σε συνεργασία πάντα με την Intel. Το «δυνατό χαρτί» που αναμένουμε, ωστόσο, έγκειται περισσότερο στα οφέλη από την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας που συνεπάγεται μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας παρά στην αύξηση της επεξεργαστικής ισχύς.

[via 9to5Mac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook


  • Nick Sardelianos

    “Ειδικούς”. Λειτουργεί ακόμα αυτό το σανό; Ειδικοί είναι επειδή θα πρωτοβγούν και συμπέσουν με νέο (πιθανά μικρό) update του Haswell και θα τα βάλουν πρώτοι υποθέτω (όπως έχει ξαναγίνει ΟΛΑ τα τελευταία χρόνια). Μετά από 2-3 μήνες θα τα έχουν όλοι και στη μισή τιμή. Αλλά… η Apple θα έχει ξαναπουλήσει μεταξωτές κορδέλες για μεταξωτές κορδέλες, μέχρι να βγουν οι άλλοι να τις κάνουν φύκια (θα προσέξατε την ανάποδη χρήση της γνωστής φράσης).