macOS High Sierra 10.13.5 με Messages in iCloud
up_icon
General OS X Applications

macOS High Sierra 10.13.5 με υποστήριξη της λειτουργίας Messages in iCloud

02 Ιουνίου 2018 Vasilis Ananiadis

macOS High Sierra 10.13.5 με υποστήριξη της λειτουργίας Messages in iCloud

macOS High Sierra 10.13.5

Διαθέσιμη έκανε η Apple την νέα αναβάθμιση λογισμικού για το macOS (macOS High Sierra 10.13.5), φέρνοντας υποστήριξη για τη λειτουργία Messages in iCloud καθώς και αρκετές βελτιώσεις σταθερότητας, απόδοσης και ασφάλειας.

Το macOS High Sierra 10.13.5 παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Messages in iCloud μέσω της οποίας μπορούν να αποθηκεύσουν τα μηνύματα τους μαζί με τυχόν επισυναπτόμενα αρχεία στο iCloud. Η ενεργοποίηση της νέας λειτουργίας πραγματοποιείται μέσα από τα Messages > Preferences > Accounts > Enable Messages in iCloud.

Τα Messages in iCloud ανανεώνονται αυτόματα στο υπόβαθρο ώστε οι χρήστες να έχουν πάντοτε τις συζητήσεις τους διαθέσιμες, σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το Apple ID τους. Προσοχή όμως καθώς η διαγραφή ενός μηνύματος ή ολόκληρης συζήτησης από μία συσκευή αφαιρεί το περιεχόμενο από το iCloud και ως εκ τούτου από όλες τις συσκευές.

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon