Ming-Chi Kuo: H Apple θα αναβαθμίσει σχεδόν τα πάντα μέσα στο Φθινόπωρο. Ακόμη και το Mac mini!
up_icon
iPad iPhone Mac Mac mini

Ming-Chi Kuo: H Apple θα αναβαθμίσει σχεδόν τα πάντα μέσα στο Φθινόπωρο. Ακόμη και το Mac mini!

12 Ιουλίου 2018 Vasilis Ananiadis

Ming-Chi Kuo: H Apple θα αναβαθμίσει σχεδόν τα πάντα μέσα στο Φθινόπωρο. Ακόμη και το Mac mini!

Apple 2018

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της TF International Securities, δημοσίευσε νέο ερευνητικό σημείωμα με προβλέψεις για τα επερχόμενα μοντέλα της Apple.

Σύμφωνα με το σημείωμα του Kuo, εκτός από τα τρία νέα μοντέλα iPhone που φημολογούνται εδώ και καιρό, η Apple θα αναβαθμίσει σχεδόν ολόκληρη τη σειρά Mac και MacBook (συμπεριλαμβανομένου του ξεχασμένου-από-το-θεό Mac mini). Επιπλέον, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad με υποστήριξη Face ID, νέα μοντέλα Apple Watch με μεγαλύτερες οθόνες/μικρότερα πλαίσια, νέο μοντέλο AirPods αλλά και τον ασύρματο φορτιστή AirPower που ανακοινώθηκε πέρυσι (…αλλά ακόμη τον περιμένουμε να κυκλοφορήσει).

Αναλυτικά:

  • iPhone: 3 μοντέλα iPhone. Μία αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone X με οθόνη 5.8 ιντσών OLED, το iPhone X Plus με οθόνη 6.5 ιντσών OLED, και ένα midrange iPhone με οθόνη 6.1 ιντσών LCD το οποίο θα διαθέτει τεχνολογία Face ID και θα δανείζεται τα βασικά στοιχεία σχεδιασμού του iPhone X.
  • Mac: Αναβαθμίσεις στη σειρά των MacBook, MacBook Pro, iMac και Mac mini, μέσα στο Φθινόπωρο, με αποδοτικότερους επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς.
  • MacBook Air: Αντικατάσταση του MacBook Air με ένα νέο, οικονομικότερο, μοντέλο για το οποίο ωστόσο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
  • iPad: Νέα μοντέλα iPad Pro με υποστήριξη Face ID, φρέσκο design με μειωμένα περιμετρικά πλαίσια και -φυσικά- χωρίς Home button. Αναμένονται 2 μοντέλα με διαστάσεις οθόνης 12.9 ιντσών και  11 ιντσών.
  • Apple Watch: 2 νέα μοντέλα Apple Watch με μεγαλύτερες οθόνες και μειωμένα περιμετρικά πλαίσια. Το μοντέλο των 38mm θα ανέβει από τις 1.5 ίντσες στις 1.57 ίντσες και το μοντέλο των 42mm θα ανέβει από τις 1.65 ίντσες στις 1.78 ίντσες. Παράλληλα, θα αναβαθμιστεί η τεχνολογία μέτρησης καρδιακών παλμών.
  • AirPower: Θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο – ένα έτος μετά από την 1η παρουσίαση του.
  • AirPods: Νέο αναβαθμισμένο μοντέλο μέσα στο Φθινόπωρο, χωρίς τις major προσθήκες (noise-cancellation / αδιαβροχοποίηση) που αναμένουμε στο μεθεπόμενο μοντέλο του 2019.
Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon