Καθυστερεί η παράδοση εγγράφων από την Motorola λόγω ασάφειας

apple logo

Δικαστής στις ΗΠΑ αρνήθηκε την αίτηση που κατέθεσε η Apple εναντίον της Motorola με την οποία η εταιρεία από το Cupertino ζητούσε έγγραφα σχετικά με το Android και την εξαγορά της από την Google.

Σύμφωνα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg ο δικαστής έκρινε ότι η αίτηση της Apple ήταν πολύ ασαφής και ευρεία και οι ενστάσεις της Motorola αρκετά πειστικές.

Όλα ξεκίνησαν στις πριν λίγες βδομάδες όταν σε πρωταρχική απόφαση η Motorola αναγκάστηκε να παραδώσει τις πληροφορίες σχετικά με το Android και την εξαγορά της από την Google. Ωστόσο, στις 16 Μαρτίου η Apple παραπονέθηκε ότι η Motorola δεν είχε συμμορφωθεί και παρέθεσε e-mail της Amanda Williamson, νομική εκπρόσωπο της Google, που ζητούσε από την Apple να συγκεκριμενοποιήσει τις απαιτήσεις της.

Ο δικαστής φαίνεται ότι συμφώνησε με το e-mail της Williamson και διέταξε την συγκεκριμενοποίηση των απαιτήσεων της Apple για να ολοκληρωθεί η παράδοση των εγγράφων.

Η εξαγορά της Motorola από την Google για το ποσό των 12.5 δις δολαρίων έχει ολοκληρωθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Αμερικάνικο Υπουργείο Δικαιοσύνης ενώ αναμένεται και η αντίστοιχη έγκριση στην Κίνα.

via Bloomberg

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook