Φήμες για νέα iDevices από την Apple

Η ιστοσελίδα iLounge συγκέντρωσε τις πρόσφατες πληροφορίες που κατέχει για τα μελλοντικά σχέδια της Apple σχετικά με τις νέες συσκευές iOS.

Σύμφωνα με αυτές, ισχυρίζεται ότι θα κυκλοφορήσουν νέα iPod, πιθανόν ένα touchscreen iPod Shuffle, ένα νέο iPad 7” στις αρχές του 2011, καθώς και το 5ης γενιάς iPhone τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά:

  • iPod: Υπάρχουν φήμες για τρία νέα μοντέλα έτοιμα προς κυκλοφορία, με την Apple να φέρεται ότι θα τα παρουσιάσει σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιθεί το Σεπτέμβριο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Στα νέα μοντέλα περιλαμβάνονται ένα νέο iPod Touch, ένα iPod Nano και ένα iPod Shuffle. Ακόμη, σημειώνεται ότι η touchscreen θα έχει μέγεθος 3”, αντί για 3.5”, αλλά με τα ίδια pixels.
  • iPad: Έχει αναφερθεί η κυκλοφορία ενός νέου iPad 7” για τα τέλη του 2010 ή τις αρχές του 2011. Σε προηγούμενες αναφορές έχει σημειωθεί ότι η Apple σχεδιάζει τη δημιουργία μικρότερων iPad (5-7”).
  • iPhone: Το 5ης γενιάς iPhone υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του σήματος του iPhone 4. Βέβαια, δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το νέο iPhoneθα αποτελέσει ένα καινούργιο προϊόν ή απλά μία αναβάθμιση του υπάρχοντος. Εξάλλου, αναφέρεται ότι η θήκη επιδιόρθωσης του προβλήματος θα επανασχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί εκ νέου από πυρίτιο, έτσι ώστε να είναι φθηνότερη για την εταιρία, ενώ υπάρχουν σκέψεις για εξ ‘αρχής αποστολή των iPhone 4 με ειδικές θήκες.

Φυσιολογικά, θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί με τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι η ιστοσελίδα iLounge έχει προβεί σε σημαντικές και (το κυριότερο) έγκυρες αποκαλύψεις τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει το σχέδιο του 4ης γενιάς iPod Nano, καθώς και την ύπαρξη μεγαλύτερης οθόνης και κάμερας στο 5ης γενιάς iPod Nano, προτού καν επισημοποιηθεί η δημιουργία τους.

About Chris Elpidis