Νέο MacBook Air με Retina Display (επιτέλους!) και Touch ID
up_icon
Mac MacBook Air Top Featured

Νέο MacBook Air με Retina Display (επιτέλους!) και Touch ID

30 Οκτωβρίου 2018 Vasilis Ananiadis

Νέο MacBook Air με Retina Display (επιτέλους!) και Touch ID

new-macbook-air-2018-retina-display-touchid

Η Apple αποφάσισε να αναβαθμίσει (επιτέλους) το MacBook Air προσθέτωντας Retina οθόνη αλλά και μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που θα το επαναφέρουν στην πρώτη γραμμή της αγοραστικής προτίμησης των χρηστών.

Ο ήδη μικρός όγκος του μειώθηκε κατά 17% ενώ συγκεκριμένα το πάχος μειώθηκε κατά 10%. Τα bezels γύρω από την Retina οθόνη των 13.3” μειώθηκαν και αυτά κατά 50% , πλησιάζοντας την αισθητική της μεγαλύτερης σειράς MacBook ενώ αναβαθμίστηκε και η ενσωματωμένη κάμερα με μία FaceTime HD camera.

Το πληκτρολόγιο είναι 3ης γενιάς με butterfly keys και το trackpad αναβαθμίστηκε με την προσθήκη τεχνολογίας Force touch ενώ παράλληλα αυξήθηκε και το μέγεθος του κατά 20%.

Επιπλέον, η Apple έχει προσθέσει και το πολύ χρήσιμο Touch ID (με T2 chip όπως τα MacBook Pro) – χωρίς το πραγματικά άχρηστο Touch Bar – μειώνοντας έτσι αποτελεσματικά το κόστος.

Μιας και αναφέραμε το κόστος, το Mac Book Air (2018) ξεκινάει από $1,199 για την έκδοση με 8GB RAM, 1.6GHz Core 15 και 128GB χωρητικότητα.

\Ανανεώνεται…\

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon