MacBook / Pro (2017) με Kaby Lake επεξεργαστές και 32GB RAM
up_icon
Mac MacBook MacBook Pro

Νέα MacBook & MacBook Pro με νέους Kaby Lake επεξεργαστές και 32GB RAM… μέσα στο 2017

17 Ιανουαρίου 2017 Vasilis Ananiadis

Νέα MacBook & MacBook Pro με νέους Kaby Lake επεξεργαστές και 32GB RAM… μέσα στο 2017

2016_macbook_pro_lineup

Ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities σε πρόσφατη αναφορά του δείχνει αναβάθμιση των MacBook & MacBook Pro με νέους Kaby Lake επεξεργαστές  7ης γενιάς και 32GB RAM για το μοντέλο των 15 ιντσών, μέσα στο 2017.

Η Intel παρουσίασε τους 7ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές “Kaby Lake” στην φετινή CES και ο Ming-Chi Kuo προβλέπει πως τα πρώτα μοντέλα που θα δεχτούν τους νέους επεξεργαστές θα είναι τα MacBook 12 ιντσών, των οποίων η κυκλοφορία αναμένεται το 2ο τετράμηνο του 2017. Επιπλέον, εκτός των νέων επεξεργαστών ο Kuo προβλέπει πως θα έχουμε αναβάθμιση της μνήμης RAM των MacBook 12 ιντσών στα 16GB.

Τα μεγαλύτερα μοντέλα 13 και 15 ιντσών των MacBook Pro αναμένονται μέσα στο 3ο τετράμηνο του 2017 με τους νέους επεξεργαστές Kaby Lake και με το μεγάλο μοντέλο των 15 ιντσών να υποδέχεται μέχρι 32GB RAM μνήμης (Desktop Memory) για ακόμη ταχύτερες επιδόσεις.

Παράλληλα με την έλευση των νέων μοντέλων αναμένεται και μείωση της τιμής πώλησης του MacBook Pro 13 ιντσών χωρίς Touch Bar το οποίο δεν φαίνεται να έχει συγκινήσει τους χρήστες και υπολείπεται σε αποστολές σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις.

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon