Διαρροή δείχνει πώς ακριβώς είναι το νέο MacBook Pro (2016)
up_icon
MacBook Pro Mac

Νέο MacBook Pro (2016): Διαρροή δείχνει πώς ακριβώς είναι το νέο OLED touch panel και το Touch ID !!!

26 Οκτωβρίου 2016 Vasilis Ananiadis

Νέο MacBook Pro (2016): Διαρροή δείχνει πώς ακριβώς είναι το νέο OLED touch panel και το Touch ID !!!

Το Macrumors ανακάλυψε κρυμμένες εικόνες μέσα στον κώδικα του macOS Sierra 10.12.1 οι οποίες παρουσιάζουν την υπηρεσία Apple Pay και τον τρόπο που αυτή υποστηρίζεται από… το νέο OLED touch panel του επερχόμενου μοντέλου MacBook Pro που ενσωματώνει Touch ID!

Δείτε πώς είναι το νέο MacBook Pro με OLED touch panel – το οποίο φημολογείται πως θα ονομάζεται Magic Toolbar – και ενσωματωμένο Touch ID:

macbook_pro_touch_id-mr_

Χρήση του Apple Pay μέσω του ενσωματωμένου Touch ID στο OLED touch panel του νέου MacBook Pro

macbook_pro_magic_mr

Το OLED touch panel του νέου MacBook Pro

Στις φωτογραφίες δεν μπορούμε να διακρίνουμε τις θύρες των νέων MacBook Pro, ωστόσο σύμφωνα με τα leaks (τα οποία όπως όλα δείχνουν θα επιβεβαιωθούν στο έπακρο, και αυτή τη φορά) αναμένουμε 4 θύρες USB-C και 1 θύρα ακουστικών 3.5mm, με τις θύρες HDMI, MagSafe (φόρτιση) και SD card να αποτελούν παρελθόν.

Υπενθυμίζουμε πως τα επίσημα αποκαλυπτήρια των νέων MacBook Pro και MacBook θα γίνουν αύριο Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, σε ένα event που θα μεταδοθεί LIVE από το Apple.com

via Macrumors

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon