Notifyr: Προωθήστε τα Push Notifications του iPhone στο Mac
up_icon
Applications iOS iPad iPhone

Notifyr: Προωθήστε τα Push Notifications του iPhone στο Mac

21 Μαΐου 2014 Vasilis Ananiadis

Notifyr: Προωθήστε τα Push Notifications του iPhone στο Mac

Notifyr

Το Notifyr είναι ένα νέο iOS app που φροντίζει ώστε τα Push Notifications της iOS συσκευής μας (Phone, iPad και iPod touch) να εμφανίζονται στην οθόνη του Mac υπολογιστή μας*.

Το Notifyr κοστίζει 3,99€ [iTunes link] και απαιτεί τη χρήση συνοδευτικής -δωρεάν- εφαρμογής στο Mac, μέσω της οποίας μπορείτε να διαχειριστείτε τα apps του iOS που θα στέλνουν τις ειδοποιήσεις στο Mac.

Notifyr-Mac

Για την συνεχή επικοινωνία των 2 συνεργαζόμενων εφαρμογών θα πρέπει το iPhone app να τρέχει στο προσκήνιο. Σχετικά με τις ανησυχίες περί κατάναλωσης οι developers αναφέρουν πως το Notifyr κάνει χρήση τεχνολογίας Bluetooth χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

* Τα υποστηριζόμενα μοντέλα Mac είναι: MacBook Air (2011 ή μεταγενέστερο), MacBook Pro (2012 ή μεταγενέστερο), Mac mini (2011 ή μεταγενέστερο), iMac (2012 ή μεταγενέστερο) και Mac Pro (2013). Απαιτείται λειτουργικό OS X Mountain Lion.

Πηγή: iPhoneHellas.gr

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon