Δοκιμές του OS X 10.7.3 σε ακυκλοφόρητο επεξεργαστή Ivy Bridge 3.5GHz για τα νέα Mac
up_icon
Applications OS X

Δοκιμές του OS X 10.7.3 σε ακυκλοφόρητο επεξεργαστή Ivy Bridge 3.5GHz για τα νέα Mac

27 Μαρτίου 2012 Elpidis Christos

Δοκιμές του OS X 10.7.3 σε ακυκλοφόρητο επεξεργαστή Ivy Bridge 3.5GHz για τα νέα Mac

Ένα benchmark που διέρρευσε πρόσφατα στο Internet μας δίνει για πρώτη φορά μια ιδέα για την απόδοση των επόμενης γενιάς Mac, τα οποία θα χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές Intel Ivy Bridge.

Screeshot Benchmark

Συγκεκριμένα, το screenshot προέρχεται από δοκιμές της έκδοσης OS X 10.7.3 σε επεξεργαστή Intel Core i7 Ivy Bridge 3770K 3.5GHz και Z77 motherboard, με τον tipster να έχει διαμορφώσει κατάλληλα την έκδοση OS X 10.7.3 έτσι ώστε να τρέχει στον ακυκλοφόρητο επεξεργαστή, ο οποίος προορίζεται για χρήση σε desktops και δύσκολα θα τον δούμε σε προϊόν της Apple.

Όπως και να ΄χει, οι δοκιμές μας δείχνουν μερικά πρώτα στοιχεία για το λειτουργικό σύστημα της Apple επάνω στους νέους επεξεργαστές της Intel, καθώς και για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 4000, η οποία είναι κατά 55% γρηγορότερη σε σύγκριση με την HD 3000 των περυσινών επεξεργαστών Sandy Bridge.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα νέα Macs αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες, με σχεδιασμό που θα παραπέμπει στα MacBook Air, ενώ οι επεξεργαστές Intel Ivy Bridge υποστηρίζουν ανάλυση 4K, κάτι που δίνει στην Apple τη δυνατότητα δημιουργίας οθόνης Retina για τέτοια μεγέθη (13”, 15”).

via

Elpidis Christos

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

macuser_icon