Ανακοινώθηκε η νέα έκδοση του Parallels 9 για Mac [Video]

Parallels 9

H Parallels ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την αναβάθμιση στο Parallels Desktop 9 για Mac,  με το οποίο μπορείτε να τρέξετε Windows και Mac εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς να απαιτείται επανεκκίνηση του υπολογιστή και είσοδος σε διαφορετικό partition.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του Parallels 9 είναι η υποστήριξη για cloud υπηρεσίες, όπως iCloud, Dropbox, Google Drive, SkyDrive κτλπ, χωρίς να δημιουργούνται διπλότυπα αρχεία. Έχει βελτιωθεί, επίσης, η συμβατότητα με το Windows 8 και 8.1 καθώς και με το Power Nap των Retina MacBook Pro και MacBook Air που υποστηρίζει πλέον Windows εφαρμογές. Ακόμα, το Parallels υποστηρίζει αρκετές χειρονομίες αφής, όπως το tap με τρία δάκτυλα για την αναζήτηση στο λεξικό, Thunderbolt και Firewire αποθηκευτικές συσκευές, πολλαπλές οθόνες όταν χρησιμοποιείτε το Windows σε πλήρη οθόνη με εξωτερική οθόνη και πολλά άλλα.

To Parallels Desktop 9 για Mac είναι ήδη διαθέσιμο στους χρήστες παλαιότερων εκδόσεων ως επιλογή αναβάθμισης με την τιμή των $50. Εάν είχατε αγοράσει το Parallels 8 μετά τις 15 Αυγούστου δικαιούνται δωρεάν αναβάθμιση στο Parallels 9. Η κανονική έκδοση του Parallels 9 θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου στην τιμή των $80 ($40 για φοιτητές). Για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα οι αγοραστές του Parallels 9 θα λάβουν δωρεάν συνδρομή έξι μηνών στο Parallels Access.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook