Parallels Desktop 12 for Mac
up_icon
Applications

Parallels Desktop 12 for Mac

18 Αυγούστου 2016 Vasilis Ananiadis

Parallels Desktop 12 for Mac

Η Parallels ανακοίνωσε το Parallels Desktop 12 for Mac το οποίο υποστηρίζει το macOS Sierra ενώ φέρνει νέα χαρακτηριστικά όπως “always on” Windows 10 στο παρασκήνιο, άμεση έναρξη εφαρμογών, προγραμματισμό αντιγράφων ασφαλείας και βελτίωση της ενσωμάτωσης των Microsoft Edge, Outlook και Office 365.

Παράλληλα η Parallels συνεργάστηκε στενά με την Blizzard ώστε να υπάρχει πλήρης υποστήριξη του δημοφιλούς παιχνιδιού Overwatch (το οποίο να σημειώσουμε πως δεν είναι διαθέσιμο για Mac).

To Parallels Desktop 12 for Mac κοστίζει $79.99, ενώ οι χρήστες των παλαιότερων Desktop 10 ή 11 μπορούν να αναβαθμίσουν στην νέα έκδοση με $49.99. Οι εκδόσεις Business και Pro είναι διαθέσιμες προς $99.99/έτος ενώ οι κάτοχοι των παλαιότερων Parallels 10 και 11 (Business / Pro) μπορούν να αναβαθμίσουν στην νέα έκδοση με $49.99/έτος.

Οι χρήστες Parallels 10 και 11 μπορούν να αναβαθμίσουν από τώρα, ενώ οι νέοι χρήστες θα μπορέσουν να αποκτήσουν το Parallels 12 στις 23 Αυγούστου.

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon