Διαγραφή φωτογραφιών από το Photo Stream

Το Photo Stream, ή “Ροή Φωτογραφιών” στα ελληνικά, είναι μια υπηρεσία του νέου iCloud με την οποία μπορείτε να έχετε συγχρονισμένες μεταξύ iOS και OS X συσκευών όλες σας τις φωτογραφίες.

Παρακάτω θα δούμε πως μπορούμε εύκολα και γρήγορα να διαγράψουμε όλες μας τις φωτογραφίες από το Photo Stream:

Αρχικά, πηγαίνουμε μέσω του browser μας στο iCloud.com και κάνουμε login με τα στοιχεία μας. Έπειτα, κάνουμε κλικ στο όνομά μας πάνω δεξιά:

Στη συνέχεια, επιλέγουμε το Advanced

Εδώ βρίσκεται αυτό που θέλουμε. Επιλέγουμε το Reset Photo Stream

Τώρα, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει να κάνουμε και κάτι τελευταίο στην iOS συσκευή μας. Πηγαίνουμε στο Ρυθμίσεις->iCloud->Ροή Φωτογραφιών και κλείνουμε το διακόπτη. Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η διαγραφή των φωτογραφιών μας.

Για να διαγράψετε μεμονωμένες φωτογραφίες από το Photo Stream θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την iOS συσκευή σας με την 5.1 ή νεότερη. Για παράδειγμα στο iPad πηγαίνετε στο Φωτογραφίες->Ροή Φωτογραφιών, πατήστε το σύμβολο επεξεργασίας πάνω δεξιά, επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να διαγράψετε και επιβεβαιώστε.

Εναλλακτικά, μπορείτε και από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του iPhoto να διαγράψετε μεμονωμένα φωτογραφίες από το PhotoStream:

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook