RIP Apple Music Festival
up_icon
General

Η Apple σταματάει το Apple Music Festival του Λονδίνου

05 Σεπτεμβρίου 2017 Vasilis Ananiadis

Η Apple σταματάει το Apple Music Festival του Λονδίνου

RIP Apple Music Festival

Το γνωρίσαμε ως iTunes Music Festival το 2006, ένα μουσικό φεστιβάλ που σκοπό είχε να προωθήσει την μουσική πλατφόρμα της Apple. Η διάρκεια του ήταν αρχικά 30 ημέρες και αργότερα μειώθηκε στις 10 ημέρες. Ακολούθησε το rebrand του σε Apple Music Festival, το 2015.

Έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες φίλους της μουσικής να απολαύσουν τα μουσικά τους είδωλα, από τον Elton John και την Lady Gaga, την Adele, τους Oasis, τον Ed Sheeran, τους Coldplay, τους Arctic Monkeys και τον Pharrell Williams μεταξύ άλλων.

Ωστόσο όλα έχουν ένα τέλος και όπως μεταδίδει το MusicBusinessWorldwide έφτασε η ώρα του Apple Music Festival να μας αποχαιρετίσει…

Παρόλο το κόψιμο του φεστιβάλ, η Apple φαίνεται πιο προσηλωμένη από ποτέ στην προώθηση της μουσικής της πλατφόρμας. Προσφάτως στο show των Haim και Skepta στο Λονδίνο και των Arcade Fire στο Μπρούκλιν καθώς και με την ισχυρή παρουσία της στο SXSW στο Τέξας όπου εμφανίστηκαν οι Lana Del Rey, Vince Staples & DJ Khaled. Παράλληλα, η Apple σπονσοράρισε το Summer Sixteen Tour του Drake, διάρκειας 32 ημερών.

Όπως και να έχει… RIP Apple Music Festival

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon