Να γιατί η Apple ασκεί αγωγή κατά της Samsung [Μέρος 3ο]

Η Samsung προσφέρει ακόμα ένα βήμα για τον τύπο για να λάβει το μέρος της Apple στην πρόσφατη δικαστική διαμάχη των δύο εταιρειών.

Μετά, λοιπόν, την αντιγραφή των καλωδίων, φορτιστών, και …ταπετσαριών η Samsung πάει ακόμα παραπέρα χρησιμοποιώντας screenshot από ένα iPhone για την προώθηση του νέου Galaxy Player.

Συγκεκριμένα, σε διαφημιστική εικόνα για την προώθηση του νέου Galaxy Player θα παρατηρήσετε ότι χρησιμοποιείται για την εικόνα χαρτών ακριβές αντίγραφο από ένα δημοσίευμα της Laura Scott για το iPhone το 2008 (!)

Προφανώς, δεν υπάρχει σαφής εξήγηση για τον λόγο που έγινε αυτό το μπέρδεμα αλλά σίγουρα δεν βοηθά καθόλου τη Samsung ειδικά όταν βρίσκεται στα δικαστήρια κατηγορούμενη για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δηλαδή, ότι αντιγράφει προϊόντα της Apple.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια δικαστηρίου στην Καλιφόρνια πριν λίγες μέρες η δικαστής κρατώντας δύο tablet συσκευές στα χέρια της από απόσταση 3 μέτρων ζήτησε από τους συναδέλφους δικηγόρους της Samsung να αναγνωρίσουν ποια από τις δύο είναι της Samsung και ποια της Apple. Οι δικηγόροι της Samsung δεν μπόρεσαν να το κάνουν αυτό.

[via Apple Insider]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook