Δηλώσεις του CEO του ομίλου Fiat Chrysler για το Apple Car
up_icon
General

Ο CEO του ομίλου Fiat Chrysler έχει κάτι να πει σχετικά με το Apple Car

03 Μαρτίου 2016 Vasilis Ananiadis

Ο CEO του ομίλου Fiat Chrysler έχει κάτι να πει σχετικά με το Apple Car

Sergio Marchionne apple car

Η Apple θα πρέπει να συνεργαστεί με τις υπάρχουσες αυτοκινητοβιομηχανίες για την κατασκευή του Apple Car και να μην προσπαθήσει να το αναπτύξει / κατασκευάσει μόνη της. Αυτή είναι η άποψη του CEO του ομίλου Fiat ChryslerSergio Marchionne.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην 86η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη:

If they have any urges to make a car, I’d advise them to lie down and wait until the feeling passes.

Illnesses like this come and go, you will recover from them, they’re not lethal.

Sergio Marchionne πιστεύει πως η αυτοκινητοβιομηχανία είναι αρκετά πολύπλοκος χώρος για την Apple η οποία δε διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία που απαιτείται για την ανάπτυξη / κατασκευή ενός μοντέλου αυτοκινήτου, χωρίς την συνεργασία ενός καταξιωμένου παίκτη της αγοράς.

Ο χρόνος θα δείξει αν η άποψη του Marchionne ευσταθεί ή αν όλες αυτές οι δηλώσεις αποτελούν την απαρχή ενός κύκνειου άσματος μίας αγοράς που έχει μείνει απελπιστικά στάσιμη τις τελευταίες δεκαετίες και πλέον νιώθει να απειλείται από εναλλακτικές προτάσεις όπως της Tesla αλλά και από τα μελλοντικά σχέδια κολλοσών της τεχνολογίας όπως η Apple και η Google που αναμένονται αμφότερες να μπουν δυναμικά “στο παιχνίδι”.

 

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon