Αναβαθμίσεις: EFI firmware, iPhoto

Μερικές αναβαθμίσεις είχαμε σήμερα για τους κατόχους Mac υπολογιστών. Συγκεκριμένα, οι αναβαθμίσεις απευθύνονται στους κατόχους iMac, MacBook Pro, MacBook Air και Mac mini του 2011 ενώ αφορούν τo EFI firmware.

Για το iMac η αναβάθμιση έχει την έκδοση 1.7 και ενεργοποιεί τη δυνατότητα του Internet Lion Recovery καθώς και διορθώνει προβλήματα με την οθόνη Thunderbolt.

This update enables Lion Recovery from an Internet connection and includes fixes that resolve issues with Apple Thunderbolt Display compatibility and Thunderbolt Target Disk Mode performance on iMac (early 2011) models.

Για τα υπόλοιπα μοντέλα η αναβάθμιση βελτιώνει τη γενικότερη σταθερότητα των υπολογιστών με το Lion Recovery και την οθόνη Thunderbolt.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους ενώ η αναβάθμιση μπορεί να γίνει μέσω του Software Update.

Επίσης, διαθέσιμη είναι και μια μικρή αναβάθμιση στο iPhoto 9.1.2 μέσω του Mac App Store [link] που διορθώνει προβλήματα που προκαλούσε crashes σε υπολογιστές με εγκατεστημένο το 3ivxVideoCodec plugin

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook