Ο Steve Jobs δεν ήθελε πολύπλοκα χειριστήρια για το σετ τηλεόρασης

Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο Walter Isaacson, ο άνθρωπος που έγραψε τη βιογραφία του Steve Jobs, δίνει μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Apple για ολοκληρωμένο σετ τηλεόρασης.

Θα γνωρίζετε πλέον ότι στη βιογραφία ο Steve Jobs είχε αναφέρει το περίφημο “finally cracked it” όσον αφορά το σετ τηλεόρασης, μια αγορά την οποία η Apple έχει “αγγίξει” με το γνωστό Apple TV. Μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία της βιογραφίας κυκλοφόρησαν φήμες για τηλεόραση από την Apple με υποστήριξη του Siri, κάτι που περιγράφεται ως καινοτόμο.

Στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο Isaacson επιβεβαιώνει ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του Steve Jobs ήταν να απλοποιήσει το τηλεχειριστήριο, κάτι που το Siri θα μπορούσε άνετα να υλοποιήσει αν ξεπεραστούν οι πρακτικές δυσκολίες.

Πέρα από την τηλεόραση, όμως, ο Jobs είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στους τομείς των textbooks και φωτογραφίας και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε εάν η Apple χωρίς τον Jobs στο τιμόνι επιχειρήσει κάποια κίνηση σε αυτές τις αγορές.

via MacRumors

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook