Τέλος η alpha/beta έκδοση του Tweetbot για Mac

tweetbot

Η Tapbots, η εταιρεία πίσω από τη δημοφιλή εφαρμογή Tweetbot για iPhone [iTunes link] και iPad [iTunes link], ανακοίνωσε σήμερα την απόσυρση της alpha έκδοσης του Tweetbot για Mac.

Ο λόγος αφορά τις πρόσφατες αλλαγές στο API που ανακοίνωσε η Twitter και έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στους developers με τους περιορισμούς που επιβάλλει. Συγκεκριμένα, η όλη φασαρία γίνεται για το όριο των μέγιστων χρηστών που μια εφαρμογή μπορεί να έχει (ή αλλιώς tokens).

Συνεχίζοντας τη διάθεση της alpha/beta έκδοσης του Tweetbot γίνεται εύκολα κατανοητό ότι αυτά τα tokens ενδέχεται να χαραμιστούν από άτομα που απλώς θα δοκιμάσουν την εφαρμογή και επειδή δεν τους αρέσει μπορεί να την παρατήσουν. Τα tokens τους θεωρούνται πλέον “πιασμένα” και ο μόνος τρόπος να γίνουν ξανά διαθέσιμα είναι εάν ο χρήστης πάει στο twitter.com->settings->apps και αφαιρέσει την άδεια της εν λόγω εφαρμογής.

Οι δημιουργοί του Tweetbot, ωστόσο, τονίζουν ότι η έκδοση για Mac θα γίνει διαθέσιμη προς πώληση στο κοντινό μέλλον μέσω του Mac App Store αλλά χωρίς την κυκλοφορία άλλων alpha/beta εκδόσεων.

[via Tapbots]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook