Η Ultrafine 5K οθόνη της LG σταματάει να λειτουργεί όταν τοποθετηθεί κοντά σε router!
up_icon
Accessories

Η Ultrafine 5K οθόνη της LG σταματάει να λειτουργεί όταν τοποθετηθεί κοντά σε router!

01 Φεβρουαρίου 2017 Vasilis Ananiadis

Η Ultrafine 5K οθόνη της LG σταματάει να λειτουργεί όταν τοποθετηθεί κοντά σε router!

UltraFine 5K LG

Τον περασμένο Οκτώβριο η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία της UltraFine 5K, μίας οθόνης 5K από την LG η οποία ήταν βελτιστοποιημένη για την άψογη συνεργασία της με τα νέα MacBook Pro 2016:

UltraFine 5K οθόνη 27 ιντσών με υποδοχή Thunderbolt3

Η εκπληκτική οθόνη 27-ιντσών UltraFine 5K, σχεδιασμένη και διαμορφωμένη για το νέο MacBook Pro με υποδοχή Thunderbolt 3 και λειτουργικό σύστημα macOS 10.12 η επόμενη έκδοση, απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα δημιουργικών εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών video αλλά και φωτογραφίας. Με εκπληκτική ανάλυση 5120 x 2880 και 218 pixel ανά ίντσα (ppi), οι δυνατότητες αναπαραγωγής χρωμάτων της UltraFine 5K οθόνης, της επιτρέπουν να καλύψει το 99 τοις εκατό του διαστήματος χρωμάτων DCI-P3 (που αποτελεί ένα κοινό χρωματικό χώρο για την ψηφιακή προβολή ταινιών από τις ΗΠΑ). Επιπλέον, η προηγμένης τεχνολογίας IPS οθόνη, ελαχιστοποιεί την απόκλιση αλλά και την απώλεια χρώματος από οποιαδήποτε γωνία θέασης, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες βλέπουν το αρχικό περιεχόμενο, όπως ακριβώς πρέπει να το βλέπουν.

Ως η πρώτη 5K οθόνη με υποδοχή Thunderbolt 3 παγκοσμίως, η LG UltraFine 5K οθόνη, έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει και να μεταφέρει 5K βίντεο, ήχο και δεδομένα από το νέο MacBook Pro ενώ ταυτόχρονα το φορτίζει μέσω ενός μόνο καλωδίου στην υποδοχή Thunderbolt 3. Η UltraFine 5K οθόνη διαθέτει τρεις θύρες USB Type-C για επιπλέον συνδεσιμότητα με συμβατά αξεσουάρ. Η άψογη συνεργασία με το λειτουργικό σύστημα MacOS, επιτρέπει τον έλεγχο της φωτεινότητας και του ήχου όπως σε μία ενσωματωμένη οθόνη, χωρίς να είναι απαραίτητα τα συμβατικά πλήκτρα επάνω στην οθόνη.

Η μπροστινή κάμερα και το μικρόφωνο συνεργάζονται με τη λειτουργία FaceTime, (για απεριόριστο βίντεο υψηλής ποιότητας και κλήσεις ήχου απευθείας από το Mac), ενώ τα υψηλής πιστότητας ενσωματωμένα ηχεία, που ενισχύονται από τη λειτουργία Rich Bass της LG, συμπληρώνουν την multimedia εμπειρία. Επιπλέον, το stand ρύθμισης του ύψους και της κλίσης, μεγιστοποιεί την άνεση του χρήστη.

Ωραία όλα αυτά αλλά στην πράξη τι γίνεται;

Ολοένα και αυξανόμενος αριθμός χρηστών που απόκτησε την Ultrafine 5K αναφέρει πως η οθόνη παύει να λειτουργεί όταν βρίσκεται σε μικρή απόσταση από κάποιο ασύρματο router! Το πρόβλημα έχει επιβεβαιωθεί και από το τμήμα υποστήριξης της LG η οποία προτείνει στους χρήστες να… απομακρύνουν το router από το γραφείο ή το δωμάτιο που βρίσκεται η οθόνη ή να μετακινήσουν την οθόνη σε άλλο δωμάτιο!

Όχι και η καλύτερη λύση για όποιον επένδυσε $974 για την αγορά της πολυδιαφημισμένης οθόνης. Δε νομίζετε;

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon