Αυτόματο ξεκλείδωμα του Mac με το Apple Watch... και σε παλαιότερα Mac
up_icon
General Mac

Αυτόματο ξεκλείδωμα του Mac με το Apple Watch… και σε Mac που δεν υποστηρίζονται επίσημα!

27 Ιουνίου 2017 Vasilis Ananiadis

Αυτόματο ξεκλείδωμα του Mac με το Apple Watch… και σε Mac που δεν υποστηρίζονται επίσημα!

Είστε κάτοχος του Apple Watch και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Αυτόματο Ξεκλείδωμα αλλά το Mac σας δεν υποστηρίζεται επίσημα από την Apple (ελάχιστες απαιτήσεις: Mid 2013 ή νεότερο μοντέλο με macOS Sierra 10.12 ή νεότερη έκδοση);

Το Αυτόματο Ξεκλείδωμα σας παρέχει άμεση πρόσβαση στους υπολογιστές Mac όταν φοράτε το Apple Watch. Απλώς ενεργοποιήστε τον Mac και είστε έτοιμοι — χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε συνθηματικό.

Η λύση υπάρχει και είναι δοκιμασμένη από τον υποφαινόμενο σε Macbook Pro (Retina, Mid 2012) το οποίο δεν υποστηρίζεται επίσημα από την Apple:

Αντικατάσταση του Bluetooth Wireless Wi-Fi Card Module του Mac!

Η αντικατάσταση πραγματοποιήθηκε από τους πιστοποιημένους και εξουσιοδοτημένους τεχνικούς του Milaraki Service τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για την ολοκληρωτική ανανέωση του MacBook Pro (αλλαγή μπαταρίας – SSD OCZ Aura 6G 480GB – Bluetooth Wireless Wifi Card Module).

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon