Νέα “βίντεο συσκευή” από την Apple (;)

Σύμφωνα με δημοσίευμα αναλυτή η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη νέα φάρμα στη Βόρεια Καρολίνα για τη «φιλοξενία» περιεχομένου για μια νέα “βίντεο συσκευή” που ετοιμάζει.Apple Logo

Η Apple την περασμένη βδομάδα αγόρασε 12 Petabytes αποθηκευτικού χώρου, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα, για βίντεο περιεχόμενο. Πιστεύεται ότι η Apple επιδιώκει να ανταγωνιστεί τη συνδρομητική υπηρεσία βίντεο Netflix με κάποια αντίστοιχη πρόταση.

Μάλιστα, άλλες πληροφορίες θέλουν την Apple να παρουσιάζει τη δική της Smart HDTV εντός του χρόνου αν και δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις.

Εν τω μεταξύ, σήμερα εφαρμογές που έκαναν την εμφάνισή τους στο iTunes App Store αναφέρουν στην περιγραφή τους υποστήριξη για μια νέα άγνωστη συσκευή “ix.Mac.MarketingName”.

Αν και η πιθανότητα να πρόκειται για κάποιο λάθος είναι μεγάλη έχει ήδη δημιουργηθεί η υποψία για μια νέα συσκευή από την Apple. Η φημολογία για ένα iPod touch με μεγαλύτερη οθόνη είναι αρκετά έντονη το τελευταίο διάστημα, και ίσως αυτή να είναι η “βίντεο συσκευή” που ετοιμάζει η εταιρεία.

[via 1, 2]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook