“Συγνώμη …λάθος” η υποστήριξη Leopard, Snow Leopard στο Fusion 4.1

Η υποστήριξη για την εγκατάσταση των Leopard και Snow Leopard στην τελευταία αναβάθμιση του Fusion 4.1 που αναφέραμε πριν λίγες μέρες φαίνεται ότι έγινε από “λάθος” σύμφωνα με επίσημη δήλωση της εταιρείας.

Είχαμε τονίσει και την προηγούμενη φορά ότι η υποστήριξη αυτή ήταν αρκετά ‘ύποπτη’ και μιας και η δυνατότητα αυτή δεν συνάδει με τους κανόνες της Apple.

Όντως, λοιπόν, ανακοίνωση της VMware στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι η υποστήριξη αυτή οφείλεται σε ένα λάθος στη διαδικασία επιβεβαίωσης της άδειας και ότι θα ακολουθήσει αναβάθμιση μέσα στις επόμενες μέρες που θα διορθώσει το πρόβλημα αυτό.

VMware Fusion 4.1 was released late last week and includes many great improvements. One change was the introduction of a new license verification step for users to verify they are in compliance with the OS licensing terms.

When the license verification step was added in VMware Fusion 4.1 the server edition check was omitted. We are preparing an update.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η αναβάθμιση αλλά εάν έχετε βολευτεί με την προηγούμενη έκδοση που υποστηρίζει Leopard και Snow Leopard φροντίστε να μην αναβαθμίσετε.

U P D A T E (24 Νοεμβρίου 2011, 10:56)

Κυκλοφόρησε σήμερα τελικά η αναβαθμισμένη έκδοση που διορθώνει το πρόβλημα με τα Leopard και Snow Leopard. Η έκδοση είναι η Fusion 4.1.1

– Corrects an omission from the Fusion 4.1.0 release that affects running Mac OS X in a virtual machine. (Removes the ability to use Leopard and Snow Leopard virtual machines.)

via VMWare

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook