5 νέα παιχνίδια στο Apple Arcade και 2 προσθήκες στην έκδοση για Mac
up_icon
Apple Arcade

5 νέα παιχνίδια στο Apple Arcade και 2 προσθήκες στην έκδοση για Mac

14 Οκτωβρίου 2019 Elpidis Christos

5 νέα παιχνίδια στο Apple Arcade και 2 προσθήκες στην έκδοση για Mac

Η Apple προσθέτει 5 νέα παιχνίδια στη συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade, στην οποία μπορείς να έχεις πρόσβαση μέσα από τα iPhone, iPad, Apple TV και macOS (με εγκατεστημένη την έκδοση 10.15 Catalina) με συνδρομή €4.99 / μήνα. Τα 5 νέα παιχνίδια είναι τα Decoherence, INMOST, Mind Symphony, Shockrods και Stela, ενώ στην έκδοση της υπηρεσίας για Mac προστέθηκαν τα Pilgrims και Shantae and the Seven Sirens.

Decoherence

Στόχος σου είναι να κατασκευάσεις ρομπότ χρησιμοποιώντας μια μεγάλη γκάμα από κομμάτια και στη συνέχεια να τα οδηγήσεις στη μάχη σε εντυπωσιακές μάχες PvP ή στο single player mode.

INMOST

Ένα ατμοσφαιρικό platform παιχνίδι με γρίφους που σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τρεις χαρακτήρες. Σε ένα παλιό κάστρο, καλείσαι να εξερευνήσεις κάθε σημείο του, να μη γίνεις αντιληπτός από τους εχθρούς και να στήσεις παγίδες για να καταφέρεις να ξεφύγεις από το Κακό που το έχει κυριεύσει.

Mind Symphony

Ένας συνδυασμός μουσικής και παιχνιδιού με μοναδικό gameplay.

ShockRods

Ένα απλό παιχνίδι όπου πυροβολείς και προσπαθείς να αποφύγεις τις σφαίρες με άλματα και ελιγμούς. Διαθέτει solo και ομαδικά modes σε φυσικό περιβάλλον ή αρένες. Στόχος σου είναι να σημειώσεις τους περισσότερους πόντους, να κλέψεις τη σημαία του αντιπάλου και να προκαλέσεις τη μεγαλύτερη καταστροφή.

Stela

Ακόμη ένα platform με ωραία ατμόσφαιρα που ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα στις τελευταίες ημέρες ενός παράξενου, αρχαίου κόσμου.

Pilgrims

Ένα διασκεδαστικό adventure game όπου οι παίκτες βολτάρουν στον κόσμο και λύνουν διάφορους γρίφους χρησιμοποιώντας δεκάδες αντικείμενα και μοναδικούς χαρακτήρες, χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσουν έναν προκαθορισμένο δρόμο.

Shantae and the Seven Sirens

Ταξίδεψε σε έναν αχανή και διασυνδεδεμένο υποβρύχιο κόσμο, κάνε νέους φίλους και πολέμησε ενάντια στις 7 Σειρήνες σε μια ιδιαίτερη περιπέτεια.

Elpidis Christos

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

macuser_icon