Κλειστά όλα τα Apple Stores παγκοσμίως (εκτός Κίνας) έως τις 27 Μαρτίου
up_icon
General Top Featured

Κλειστά όλα τα Apple Stores παγκοσμίως (εκτός Κίνας) έως τις 27 Μαρτίου

14 Μαρτίου 2020 Elpidis Christos

Κλειστά όλα τα Apple Stores παγκοσμίως (εκτός Κίνας) έως τις 27 Μαρτίου

Σε συνέχεια της απόφασης να διεξάγει το συνέδριο WWDC 2020 αποκλειστικά σε digital μορφή, η Apple προχωρά άμεσα στο κλείσιμο όλων των Apple Stores παγκοσμίως έως και τις 27 Μαρτίου 2020, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού COVID-19. Εξαιρούνται από το κλείσιμο μόνο τα καταστήματα της εταιρείας που βρίσκονται σε Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Μακάου και Ταϊβάν.

Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα Apple Store θα συνεχίζουν να λαμβάνουν το μισθό τους κανονικά, ενώ επεκτείνονται οι αναρρωτικές και γονικές άδειες για όσους χρειάζονται περίθαλψη ή βρίσκονται σε καραντίνα ή καλούνται να φροντίσουν τα παιδιά τους λόγω του κλεισίματος των σχολείων.

Όπως ανέφερε στη δήλωση του ο CEO της Apple, κ. Tim Cook,

Ένα από τα μαθήματα που πήραμε από την Κίνα είναι ότι μπορούμε να περιορίσουμε σημαντικά το ρίσκο της μετάδοσης του ιού μεγαλώνοντας τις κοινωνικές αποστάσεις. Καθώς τα νέα κρούσματα αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό, είναι επιτακτική ανάγκη να λάβουμε επιπλέον μέτρα για να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους και τους πελάτες μας.

Να σημειωθεί ότι προστέθηκε ξεχωριστή ενότητα στην εφαρμογή Apple News με πληροφορίες από έγκυρα μέσα ενημέρωσης για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό. Για όσο διάστημα είναι κλειστά τα Apple Stores, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν το apple.com για υποστήριξη.

[Apple]

Elpidis Christos

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

macuser_icon