Νέο 13'' MacBook Pro με Intel Core 10ης γενιάς και Magic Keyboard από $1299
up_icon
Top Featured Mac MacBook Pro

Νέο 13'' MacBook Pro με Intel Core 10ης γενιάς και Magic Keyboard από $1299

04 Μαΐου 2020 Elpidis Christos

Νέο 13'' MacBook Pro με Intel Core 10ης γενιάς και Magic Keyboard από $1299

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τη νέα γενιά 13’’ MacBook Pro με νέο Magic Keyboard, επεξεργαστές quad-core Intel Core 10ης γενιάς, έως 80% ταχύτερη απόδοση στα γραφικά, έως 32GB μνήμη RAM 3733MHz, έως 4TB αποθηκευτικό χώρο SSD , Touch Bar, Touch ID, ηχεία stereo και μεγάλη αυτονομία, με τις τιμές να ξεκινούν από τα $1299.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα γενιά επεξεργαστών προσφέρει έως 2.8 φορές μεγαλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα προηγούμενα MacBook Pro και ο επεξεργαστής γραφικών Intel Iris υποστηρίζει την οθόνη Pro Display XDR σε ανάλυση 6K. Στο θέμα της ασφαλείας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων, η Apple έχει ενσωματώσει το Apple T2 Security Chip που προσφέρει άμεση κρυπτογράφηση στα δεδομένα που αποθηκεύονται στον SSD, ενώ προστατεύει και τα βιομετρικά δεδομένα του αισθητήρα Touch ID. Η οθόνη παραμένει στις 13’’ Retina με φωτεινότητα 500nits και υποστήριξη της χρωματικής γκάμας DCI-P3.

Η κατασκευή του νέου 13’’ MacBook Pro είναι και πάλι unibody από αλουμίνιο σε χρώμα Space Gray ή Silver και το βάρος δεν ξεπερνά το 1.5kg. Το νέο Magic Keyboard, διαθέτει επανασχεδιασμένο μηχανισμό 1mm για άνετη και στιβαρή αίσθηση των πλήκτρων, ενώ το ανεστραμμένο T για τα κουμπιά πλοήγησης σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι πατάς χωρίς να κοιτάζεις. Επιστρέφει και το ξεχωριστό κουμπί ESC. Από υποδοχές θα βρούμε 2 ή 4 Thunderbolt 3 / USB-C και headphone jack ανάλογα με την έκδοση.

Το νέο 13’’ MacBook Pro είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στις ΗΠΑ και περιμένουμε την ανάλογη ενημέρωση για την Ελλάδα.

[Apple]

Elpidis Christos

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

macuser_icon