Τελος εποχής για AirPort Express, AirPort Extreme & AirPort Time capsule
up_icon
Accessories Airport Express Airport Extreme Time Capsule

Apple: Σταματάει την ανάπτυξη των AirPort Express, AirPort Extreme και AirPort Time capsule

21 Νοεμβρίου 2016 Vasilis Ananiadis

Apple: Σταματάει την ανάπτυξη των AirPort Express, AirPort Extreme και AirPort Time capsule

apple-ends-development-of-airport-express-extreme-time-capsule

Η Apple σταματάει την ανάπτυξη των AirPort Express, AirPort Extreme και AirPort Time capsule, σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg.

Η Apple μεταφέρει, ήδη από το προηγούμενο έτος, τους μηχανικούς που εργάζονταν στην ομάδα των “AirPort” Wireless Routers σε άλλα τμήματα όπως αυτό του Apple TV, με απώτερο σκοπό να επικεντρώσει το ανθρώπινο της δυναμικό σε τμήματα τα προϊόντα των οποίων  αποφέρουν το μεγαλύτερο ποσοστό εσόδων στην εταιρεία. Άλλωστε, αναβάθμιση στην εν λόγω κατηγορία της Apple είχαμε να δούμε από το 2013!

Ας μη ξεχνάμε πως λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Apple αποχώρησε επίσημα και από την ανάπτυξη οθονών για τους υπολογιστές Mac (#RIP Apple Cinema Display), ανακοινώνοντας μία στρατηγική συνεργασία με την LG Electronics Inc. (βλ. LG UltraFine 5K/4K: Οι νέες οθόνες της εταιρείας για MacBook / MacBook Pro)

 

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon