Η Apple θέλει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League (;)
up_icon
Rumors

Η Apple θέλει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League (;)

04 Ιανουαρίου 2012 Elpidis Christos

Η Apple θέλει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League (;)

Premier League Logo

Ένα δημοσίευμα της Daily Mail έρχεται να δώσει νέο ενδιαφέρον στο χώρο του ποδοσφαίρου και της τεχνολογίας, καθώς σύμφωνα με αυτό, η Apple σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση για να κερδίσει το δικαίωμα μετάδοσης των αγώνων της Αγγλικής Premier League!

Η Premier League αποτελεί ένα από τα εμπορικότερα αθλητικά προϊόντα παγκοσμίως και όποιος θέλει τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη (τωρινή συμφωνία SkySports με £1.6 δισ.), ωστόσο, τα έσοδα που αποφέρει τόσο σε ομάδες όσο και στον κάτοχο των δικαιωμάτων είναι κατά πολύ μεγαλύτερα.

Σε περίπτωση που η Apple καταθέσει πρόταση και καταφέρει να κερδίσει τον ανταγωνισμό (SkySports, ESPN και Al Jazeera), θα μπορεί να προσφέρει τους αγώνες της Premier League για live streaming μέσα από το iTunes ως premium περιεχόμενο, ενισχύοντας σημαντικά τις πωλήσεις των iPad και Apple TV.

Ή μήπως είναι η πρώτη σημαντική κίνηση για την… iTV;

[πηγή DailyMail]

 

Elpidis Christos

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

macuser_icon