Η Apple εξαγόρασε τη δημοφιλή εφαρμογή καιρού Dark Sky
up_icon
Applications

Η Apple εξαγόρασε τη δημοφιλή εφαρμογή καιρού Dark Sky

31 Μαρτίου 2020 Elpidis Christos

Η Apple εξαγόρασε τη δημοφιλή εφαρμογή καιρού Dark Sky

Σε μια ακόμα εξαγορά προχώρησε η Apple τις τελευταίες ημέρες. Όπως επιβεβαίωσαν οι developers του Dark Sky, η ομώνυμη εφαρμογή καιρού περνά στα χέρια της Apple, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό της συμφωνίας.

Η εφαρμογή Dark Sky είναι από τις δημοφιλέστερες επί πληρωμή εφαρμογές καιρού και φημίζεται για την ακρίβεια στις προβλέψεις της, καθώς προσφέρει πρόγνωση λεπτό-προς-λεπτό για την ακριβή τοποθεσία του χρήστη, ανανεώνει τις πληροφορίες για τις επόμενες ημέρες κάθε ώρα, διαθέτει προηγμένο σύστημα ειδοποιήσεων ενημερώνοντας τον χρήστη μόλις 30 λεπτά πριν ξεκινήσει μια καταιγίδα και συνοδεύεται από όμορφα animations. Επιπλέον, το Time Machine widget σου δείχνει τον καιρό τις προηγούμενες ημέρες.

Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πως θα εκμεταλλευτεί η Apple το Dark Sky. Η εφαρμογή εξακολουθεί να προσφέρεται στο App Store στην ίδια τιμή, ενώ η αντίστοιχη έκδοση για συσκευές Android θα αποσυρθεί από το Google Play την 1η Ιουλίου 2020.

[DarkSky]

Elpidis Christos

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

macuser_icon