Ακόμη 5 νέα παιχνίδια διαθέσιμα στο Apple Arcade, τα 3 από αυτά και για Mac
up_icon
Apple Arcade Games

Ακόμη 5 νέα παιχνίδια διαθέσιμα στο Apple Arcade, τα 3 από αυτά και για Mac

29 Οκτωβρίου 2019 Elpidis Christos

Ακόμη 5 νέα παιχνίδια διαθέσιμα στο Apple Arcade, τα 3 από αυτά και για Mac

Συνεχίζονται οι προσθήκες στη συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade, με την εταιρεία να φέρνει ακόμη 5 νέα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις σε iPhone, iPad, Mac (απαιτείται η έκδοση macOS 10.15 Catalina) και Apple TV, αρκεί να έχεις πληρώσει τη συνδρομή των €4.99/μήνα.

Τα νέα παιχνίδια είναι το Fallen Knight της FairPlay Studios, ένα side-scrolling action platformer, το Hogwash της Bossa Studios, το Lifelike: Chapter One της Kunabi Brother, το Tales of Memo της Tendays Studio και το Yaga της Versus Evil. Σημειώστε ότι μόνο τα τρία τελευταία είναι διαθέσιμα και στην έκδοση της υπηρεσίας για Mac, στην οποία προστέθηκαν επίσης τα ChuChu Rocket! Universe και LEGO Brawls.

Αυτή τη στιγμή, το Apple Arcade περιλαμβάνει 89 παιχνίδια για iOS και tvOS, καθώς και 81 παιχνίδια για macOS, επομένως, η Apple πλησιάζει σιγά σιγά στην εκπλήρωση της υπόσχεσης της για 100+ παιχνίδια στην υπηρεσία.

Elpidis Christos

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

macuser_icon